Ultima actualizare: 03.12.2023

Regulament Luxura Club

General

Nu listăm articole contrafăcute!

 1. Consecințe Legale pentru Vânzarea Produselor Neautentice:
  • Orice încercare de a vinde produse neautentice (replici sau falsuri) va fi tratată cu seriozitate maximă și se va supune legislației în vigoare privind sancționarea acestor practici. Acest lucru implică aplicarea tuturor măsurilor legale necesare în conformitate cu legile aplicabile.
 2. Procedura în Cazul Listării Produselor Neautentice:
  • În situația în care se constată că un membru al comunității Luxura a listat o replică a unui produs original, vom lua măsuri de transparență. Acest lucru include afișarea numelui, fotografiei membrului și a produsului neautentic într-o secțiune specială a comunității, denumită “LUXURA WALL OF SHAME”. Această măsură are scopul de a informa restul comunității și de a descuraja astfel de practici.

Aceste politici sunt stabilite pentru a menține integritatea și autenticitatea produselor din comunitatea noastră și pentru a proteja interesele membrilor noștri. Mulțumim pentru respectarea acestor norme.

Produse de Lux

De la începuturile sale, viziunea Luxura a fost clar orientată către promovarea produselor de lux provenite de la branduri renumite precum Dior, Chanel, Gucci, Louis Vuitton și altele similare. Apreciem valorile și calitatea excepțională pe care aceste mărci le reprezintă. Pe parcursul evoluției noastre, am observat oportunități în a include și produse fast-fashion de la branduri precum Guess, McQ, EA7 și altele asemenea. Această adaptare a fost făcută pentru a răspunde diversității gusturilor și cerințelor membrilor comunității noastre.

Cu toate acestea, dorim să subliniem că acesta este un demers temporar și controlat. Pe termen lung, intenționăm să ne concentrăm din nou pe produsele exclusiv de lux și să reducem treptat prezența produselor fast-fashion sau non-brand în comunitatea noastră. Această abordare este în concordanță cu angajamentul nostru de a menține un standard înalt de calitate și exclusivitate pentru membrii noștri.

Mulțumim tuturor membrilor pentru susținerea continuă a viziunii Luxura și pentru contribuția la crearea unei comunități de elită, concentrată pe lux și rafinament

Regulă de aur a comunității

Regula de Aur a Grupului Luxura: Respectul și Decența în Comunicare

 • Prioritatea Respectului: Ne dedicăm să menținem un mediu respectuos și profesional în cadrul comunității Luxura. Este esențial ca toate interacțiunile dintre membrii grupului să fie guvernate de politețe și respect reciproc.
 • Zero Toleranță pentru Bullying și Limbaj Ostil: Nu tolerăm bullying-ul, limbajul ostil sau orice formă de hărțuire în cadrul comunității noastre. Acest tip de comportament este inacceptabil și va fi abordat cu seriozitate.
 • Abordarea Diferențelor de Opinie: În cazul în care sunteți în dezacord cu un articol postat spre vânzare, vă încurajăm să adoptați o atitudine constructivă. Dacă un produs nu corespunde intereselor sau așteptărilor dumneavoastră, vă rugăm să treceți peste fără a vă angaja în discuții negative sau ofensatoare privind calitatea sau prețul produsului.

Ne bazăm pe fiecare membru al comunității Luxura pentru a contribui la crearea și menținerea unui mediu pozitiv și respectuos, care să reflecte standardele noastre înalte. Mulțumim pentru cooperarea și angajamentul dumneavoastră în respectarea acestei reguli esențiale.

Rezervări asumate

 • Rezervarea Responsabilă: Vă rugăm să rezervați un produs numai dacă aveți o intenție serioasă de cumpărare. Evitați să folosiți opțiunea de rezervare doar pentru a vă exprima interesul fără o intenție concretă de achiziție.
 • Termen Limită pentru Confirmarea Rezervării: Odată ce un produs este rezervat, vânzătorul va aștepta un răspuns de la potențialul cumpărător timp de maxim 30 de minute. Această perioadă este menită să ofere cumpărătorului timp suficient pentru a confirma sau a clarifica intenția de cumpărare.
 • Procedura în Lipsa unui Răspuns: În cazul în care vânzătorul nu primește un răspuns din partea cumpărătorului în intervalul de 30 de minute, are dreptul de a anula rezervarea și de a trece la următoarea persoană interesată de produs.

Aceste reguli sunt stabilite pentru a asigura o experiență de cumpărare eficientă și echitabilă pentru toți membrii comunității Luxura. Vă mulțumim pentru respectarea acestor directive și pentru contribuția dumneavoastră la menținerea unui mediu ordonat și respectuos în cadrul grupului nostru.

Ordinea rezervărilor

 • Respectarea Ordinii de Rezervare: Este esențial ca toți vânzătorii să respecte ordinea în care potențialii cumpărători au exprimat interesul pentru un produs, prin rezervările făcute în secțiunea de comentarii a postării respective. Această abordare asigură un proces de vânzare echitabil și transparent.
 • Evitarea Favoritismului: Vânzătorii trebuie să evite orice formă de favoritism sau discriminare atunci când aleg cui să vândă produsul. Indiferent de motivele personale sau preferințele individuale, este imperativ să se urmeze secvența cronologică a rezervărilor făcute de membrii comunității.

Prin aplicarea acestei politici, ne asigurăm că toți membrii comunității Luxura au șanse egale în achiziționarea produselor dorite. Această regulă contribuie la menținerea unui mediu de încredere și respect reciproc în cadrul grupului nostru. Mulțumim tuturor membrilor pentru cooperarea lor în respectarea acestei norme fundamentale.

Mesajul administratorilor

 • Răspunsul la Mesajele de la Echipa Luxura: Este crucial pentru buna funcționare a comunității noastre ca toți membrii să răspundă în mod activ și respectuos la comunicările inițiate de către administratori sau moderatorii Luxura. Ignorarea mesajelor de la această echipă nu este acceptabilă.
 • Rolul Echipei în Asistență și Transparență: Administratorii și moderatorii sunt aici pentru a vă oferi asistență, a asigura transparența și corectitudinea tranzacțiilor, și a menține ordinea și respectarea regulilor în cadrul comunității. Interacțiunea cu aceștia este esențială pentru a soluționa orice probleme sau întrebări pe care le-ați putea avea.

Vă încurajăm să vedeți aceste interacțiuni ca pe o oportunitate de a îmbunătăți experiența dvs. în grup și de a contribui la menținerea unui mediu sigur și pozitiv pentru toți membrii Luxura. Colaborarea și comunicarea cu echipa noastră sunt vitale pentru succesul comunității noastre. Mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

Sancțiuni

 1. Sancțiuni pentru Nerespectarea Regulilor:
  • La prima încălcare: Suspendarea temporară a dreptului de a posta sau comenta pentru o zi.
  • La a doua încălcare: Suspendarea temporară a dreptului de a posta sau comenta pentru cinci zile.
  • La a treia încălcare: Excluderea permanentă din comunitate.
 2. Dreptul de Excludere:
  • Ne rezervăm dreptul de a elimina din grup orice membru care nu respectă regulile stabilite.
 3. Autenticitatea Produselor:
  • Echipa LUXURA își rezervă dreptul de a solicita dovezi care atestă autenticitatea produselor expuse spre vânzare. De asemenea, putem cere ca produsul să fie adus la sediul Luxura pentru o analiză amănunțită.
 4. Selecția Produselor:
  • Ne rezervăm dreptul de a selecta produsele care sunt postate în grup, chiar dacă acestea respectă toate regulile comunității.

Aceste reguli sunt menite să asigure o experiență plăcută și sigură tuturor membrilor comunității noastre. Mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

Atenție

 1. Responsabilitatea Provenienței Produselor:
  • Comunitatea Luxura nu își asumă responsabilitatea pentru proveniența produselor postate de membrii comunității. Fiecare membru este responsabil pentru acuratețea informațiilor referitoare la produsele pe care le postează.
 2. Responsabilitatea în Tranzacții:
  • Nu ne asumăm responsabilitatea pentru desfășurarea sau rezultatul tranzacțiilor finale. Vă încurajăm să verificați cu atenție toate detaliile tranzacției și să fiți precauți în procesul de cumpărare sau vânzare.
 3. Autenticitatea Produselor și Responsabilitatea Vânzătorilor:
  • Caracterul autentic sau contrafăcut al produselor postate spre vânzare este strict responsabilitatea vânzătorului. Eforturile administratorilor și moderatorilor pentru a verifica autenticitatea produselor se bazează pe informații limitate și nu pot fi considerate ca o asigurare sau garanție.
 4. Legalitatea și Consecințele Vânzării de Produse Contrafăcute:
  • Vânzarea de produse contrafăcute și inducerea în eroare sunt considerate infracțiuni conform legii 84/1998, republicată în 2010, și pot atrage pedepse severe, inclusiv amendă sau închisoare.
 5. Obligația Emiterii Facturii pentru Afaceri:
  • Dacă dețineți un business, este obligatoriu să emiteți factura pentru produsele vândute, conform reglementărilor fiscale în vigoare.
 6. Precauții în Contextul Pandemiei de SARS COV-2:
  • În contextul actual al pandemiei, recomandăm evitarea predărilor personale ale produselor. Dacă totuși optați pentru întâlniri directe, vă rugăm să respectați regulile de distanțare fizică și să dezinfectați produsele tranzacționate. De asemenea, nu uitați să purtați mască pentru protecția dumneavoastră și a celorlalți.

Regulament Vânzători

Cum trebuie sa arate o postare?

Am venit in ajutorul vostru si un generator de descriere — > https://luxuraelite.ro/generator-descriere-articol/

Ce produse sunt acceptate in comunitate ?

 1. Orientarea spre Produse de Lux:
  • Viziunea inițială a Luxura a fost concentrată pe promovarea produselor de lux de la branduri de prestigiu precum Dior, Chanel, Gucci, Louis Vuitton și altele asemenea. Aceste branduri reprezintă esența luxului și rafinamentului pe care comunitatea noastră dorește să le reflecte.
 2. Reguli pentru Produsele Middle-Fashion:
  • Acceptăm produse de la branduri middle-fashion precum Michael Kors, Guess, McQ, EA7, Calvin Klein, Love Moschino, Versace Jeans, Karl Lagerfeld, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Levi’s, Liu Jo, Cocinelle, Crime London, Desigual, DKNY, Dr. Martens, Emu Australia, Moon boot, Twinset.
  • Regula fundamentală pentru aceste produse este următoarea: fiecare membru poate lista maxim trei produse, cu condiția ca acestea să fie noi și cu etichetă. Odată ce un produs este vândut, membrul are permisiunea de a lista un alt produs.

Aceste politici sunt stabilite pentru a menține un echilibru între exclusivitate și accesibilitate în cadrul comunității Luxura, asigurându-ne că oferim o gamă variată de opțiuni care să corespundă gusturilor și nevoilor membrilor noștri. Mulțumim pentru angajamentul dumneavoastră în respectarea acestor linii directoare.

Ce trebuie sa faci pentru a se aproba postarea ?

Pentru a menține un standard înalt de claritate și informație în listările produselor, este esențial ca fiecare descriere să includă următoarele detalii:

 1. Elemente Comune Tuturor Listărilor:
  • ID LCE: Id ul se obtine in urma achizitiei unui pachet de articole.
  • BRAND: Numele complet al brandului produsului.
  • STARE: Starea produsului (nou, ușor folosit, etc.).
  • MARIME / DIMENSIUNI: Mărimi specifice sau dimensiuni relevante.
  • PREȚ: Prețul solicitat pentru produs.
 2. Cerințe Specifice pentru Categorii de Produse:
  • Pantofi, Genți și Articole de Îmbrăcăminte: Toate aceste categorii de produse trebuie să respecte criteriile de mai sus pentru o descriere completă și corectă.
 3. Calitatea Fotografiilor:
  • Este imperativ să postați fotografii clare și luminoase ale produsului, realizate din cel puțin două unghiuri diferite.
  • Nu acceptăm imagini preluate din alte aplicații sau printscreen-uri. Fotografiile trebuie să fie originale și să reflecte re

Verifică corectitudinea

 1. Informații Detaliate și Corecte:
  • Asigurați-vă că descrierea fiecărui produs este completă și conține toate detaliile necesare: Brand, Stare, Mărime/Dimensiuni, Preț.
  • Fiecare element din descriere trebuie să fie precis și exact, oferind informații clare și concise despre produs.
 2. Gramatică și Ortografie:
  • Verificați descrierea pentru orice greșeli gramaticale sau ortografice. Utilizați punctuație adecvată și evitați abrevierile neclare sau jargonul.
  • Scrierea corectă și stilul clar vor contribui la creșterea încrederii potențialilor cumpărători și vor facilita comunicarea eficientă.
 3. Concizie și Claritate:
  • Mențineți descrierile concise, dar complete. Oferiți toate informațiile esențiale, evitând totodată detalii redundante sau neclare.
  • Folosiți un limbaj simplu și direct pentru a vă asigura că descrierea este ușor de înțeles pentru toți membrii comunității.

Oprește comentariile

Opreste comentariile, dupa ce produsul a fost vandut.

Zona de comentarii

Nu vinde in zona de comentarii. Daca doresti sa vinzi un produs , posteaza-l in comunitate, exceptie fac produsele postate la categoria #CAUT care respecta regulamentul. Vezi linkul mai jos

Actualizeză cu #rezervat

Actualizează postarea cu #REZERVAT, dupa ce produsul a fost REZERVAT de catre un membru Luxura

Actualizează cu #vândut

Actualizeaza postarea cu #VANDUT, dupa ce produsul a fost vandut.

Verifică produsul

Este esențial pentru vânzători să efectueze o verificare atentă a produsului înainte de a-l livra cumpărătorului. Aceasta include:

 1. Eliminarea Bunurilor Personale:
  • Asigurați-vă că produsul nu conține niciun obiect personal înainte de expediere. Verificați toate buzunarele, compartimentele și orice alte zone în care ar putea fi ascunse obiecte personale.
 2. Inspectarea pentru Mirosuri:
  • Produsul ar trebui să fie curat și să nu prezinte mirosuri neplăcute. Dacă este necesar, curățați și aerisiți corespunzător articolul înainte de a-l trimite.

Poze individuale

Pentru a asigura autenticitatea și claritatea prezentărilor produselor, urmați aceste reguli când postați fotografii:

 1. Fotografii Individuale și Reale:
  • Postați fotografii reale și individuale ale produsului pe care îl vindeți. Asigurați-vă că acestea reprezintă în mod fidel și clar starea și aspectul produsului.
 2. Interzicerea Colajelor și Printscreen-urilor:
  • Evitați utilizarea colajelor de imagini sau a printscreen-urilor în prezentarea produsului. Aceste metode nu oferă o reprezentare exactă a produsului.
 3. Nu Utilizați Imagini de pe Website-ul Oficial al Producătorului:
  • Nu folosiți fotografii preluate de pe website-ul oficial al producătorului sau din alte surse care nu reflectă produsul real pe care îl dețineți. Utilizarea unor astfel de imagini poate induce în eroare potențialii cumpărători.

Prin respectarea acestor directive, vă asigurați că membrii comunității Luxura primesc informații autentice și transparente despre produsele oferite. Aceste standarde ajută la menținerea încrederii și satisfacției clienților în cadrul comunității noastre. Mulțumim pentru angajamentul dumneavoastră în susținerea acestor principii.

Respectă ordinea rezervărilor

 • Respectarea Ordinii de Rezervare: Este imperativ ca vânzătorii să respecte ordinea în care potențialii cumpărători au exprimat interesul pentru un produs. Aceasta înseamnă că trebuie să urmați secvența cronologică a rezervărilor făcute în comentariile postării respective.
 • Evitarea Discriminării în Procesul de Vânzare: Nu este permisă alegerea cumpărătorilor pe baza preferințelor personale sau a altor criterii subiective. Toți membrii comunității trebuie să aibă șanse egale în achiziția produselor.

Această politică asigură un proces de vânzare just și transparent, contribuind la menținerea unui mediu de încredere și respect în comunitatea Luxura. Prin respectarea acestei reguli, ne ajutați să oferim o experiență de cumpărare pozitivă pentru toți membrii comunității noastre. Mulțumim pentru cooperarea și angajamentul dumneavoastră.

Un produs într-o postare

Trebuie sa creezi cate o postare pentru fiecare produs, in cazul in care ai mai multe.

Produse în stare minim bune

 • Interzicerea Listării Produselor Defecte sau Pătate: Este important ca toate produsele listate în comunitatea Luxura să fie într-o stare acceptabilă. Nu acceptăm listarea produselor care prezintă defecte, sunt pătate sau aflate într-o stare necorespunzătoare.
 • Standarde Minime de Calitate: Acceptăm doar produsele care sunt într-o stare minimă bună. Acest criteriu este esențial pentru a menține standardele înalte de calitate și satisfacție a membrilor comunității noastre.

Politica de Postare pentru Membrii Noi

 • Postări Gratuite pentru Membrii Noi: Pentru a încuraja participarea activă a membrilor noi în comunitatea Luxura, oferim primele două postări gratuite pentru cei care doresc să listeze produse.
 • Obținerea ID-ului de Membru: Pentru a beneficia de această ofertă, membrii noi vor primi un ID unic de la unul dintre moderatorii Luxura Club. Acest ID va facilita procesul de listare și va asigura accesul la beneficiile destinate membrilor noi.

Procesul de Postare în Comunitatea Luxura cu Ajutorul Pachetelor LCE

 • Necesitatea Achiziției unui Pachet LCE: Pentru a posta în comunitatea Luxura, este necesar să dețineți un pachet LCE (Luxura Community Edition). Acest pachet corespunde numărului de articole pe care doriți să le listați în cadrul comunității.
 • Obținerea și Utilizarea ID-ului: După achiziția unui pachet LCE, veți primi un ID unic. Acest ID trebuie inclus în descrierea fiecărui articol pe care îl postați. Prezența ID-ului în descriere este un element obligatoriu și asigură conformitatea cu regulile comunității.

Această politică este concepută pentru a structura și organiza postările în comunitate, facilitând un mediu ordonat și eficient pentru tranzacțiile dintre membrii Luxura. Vă mulțumim pentru colaborarea dumneavoastră și pentru susținerea structurii comunității noastre. Pentru orice întrebări legate de pachetele LCE sau procesul de postare, vă rugăm să contactați echipa de moderatori Luxura.

Regulament Cumpărători

Politica de Ridicare a Articolelor în Comunitatea Luxura Club Exclusive

 • Obligația de Ridicare a Articolelor: După achiziționarea unui articol din Luxura Club Exclusive, fiecare membru are responsabilitatea de a ridica articolul cumpărat într-un termen stabilit. Această regulă este esențială pentru a asigura un flux eficient și responsabil al tranzacțiilor în cadrul comunității.
 • Consecințe pentru Nerespectarea Regulii: Nerespectarea acestei obligații de ridicare a articolului poate duce la aplicarea de sancțiuni. Scopul acestor măsuri este de a menține ordinea și eficiența procesului de tranzacționare, protejând interesele tuturor membrilor comunității.

Este important să înțelegeți că respectarea acestei politici contribuie la buna funcționare a comunității Luxura și la menținerea unui mediu de încredere și respect reciproc.

Serviciul de Quality Control Oferit de Luxura Boutique

 • Opțiunea de Verificare a Produsului Înainte de Achiziție: Pentru membrii comunității care doresc o verificare suplimentară a produsului înainte de a finaliza achiziția, Luxura Boutique oferă un serviciu de Quality Control (Controlul Calității).
 • Procesul de Quality Control: Odată ce serviciul de Quality Control este achiziționat, vânzătorul va trimite articolul la Luxura Boutique pentru inspecție. Echipa noastră va efectua o analiză detaliată a produsului și va întocmi un raport cuprinzător.
 • Decizia de Achiziție Post-Inspecție: După primirea raportului de Quality Control, aveți libertatea de a decide dacă doriți să continuați cu achiziția articolului. În cazul în care decideți să refuzați articolul, acesta nu va fi trimis. Dacă însă confirmați achiziția, articolul va fi expediat către dumneavoastră.

Acest serviciu este conceput pentru a oferi membrilor noștri liniștea sufletească și asigurarea că produsele achiziționate îndeplinesc standardele de calitate ale Luxura.

Rezervare publică la produs

 1. Rezervările se Fac Exclusiv Public:
  • Este important de menționat că procesul de rezervare a unui produs trebuie să se facă exclusiv în secțiunea de comentarii a postării publice, nu prin mesaje private. Acesta este un pas esențial pentru a asigura transparența și echitatea tranzacțiilor în cadrul comunității noastre.
 2. Tranzacțiile Încheiate în Privat:
  • Vă aducem la cunoștință că Luxura team nu își asumă responsabilitatea pentru tranzacțiile încheiate în privat. Dacă rezervarea și achiziția unui produs nu sunt efectuate în mod public, considerăm că tranzacția nu a avut loc în cadrul comunității noastre.
 3. Obligația de Ștergere a Postării:
  • În cazul în care un produs este vândut în afara comunității, fie privat sau în alt grup, postarea respectivă trebuie obligatoriu ștearsă de către vânzător din comunitatea Luxura.
 4. Inacceptabilitatea Rezervărilor și Cumpărărilor Private Fără Rezervare Publică:
  • Nu este acceptabil să rezervați sau să cumpărați produse în privat fără o rezervare prealabilă făcută public în postarea respectivă. Această politică este stabilită pentru a asigura integritatea și corectitudinea procesului de vânzare-cumpărare în comunitatea noastră.

Rezervăm un produs exclusiv cu "REZERV" sau "CUMPĂR"

 • Exprimarea Intenției de Rezervare: Dacă doriți să rezervați un produs listat în comunitatea Luxura, este esențial să vă exprimați intenția clar în zona de comentarii a postării produsului. Scrieți explicit „REZERV” sau „CUMPĂR” pentru a indica interesul dvs. față de produs.
 • Avantajele și Dezavantajele Folosirii Cuvântului „CUMPĂR”:
  • Avantaje: Utilizarea termenului „CUMPĂR” poate oferi o claritate sporită privind intenția dvs. fermă de achiziție, sugerând o angajare mai serioasă față de tranzacție.
  • Dezavantaje: Pe de altă parte, acest termen poate implica un angajament mai mare, ceea ce ar putea aduce responsabilități suplimentare în cadrul procesului de tranzacționare.

Prin urmare, vă recomandăm să cântăriți cu atenție aceste aspecte înainte de a alege termenul adecvat pentru exprimarea intenției dvs.

Prioritate pentru "CUMPĂR"

 • Exprimarea Deciziei Ferme de Cumpărare: În cazul în care un membru al comunității Luxura este decis să cumpere un produs fără a solicita detalii suplimentare, acesta trebuie să comenteze la postarea produsului folosind cuvântul „CUMPĂR”.
 • Prioritate în Procesul de Achiziție: Folosirea termenului „CUMPĂR” conferă membrului prioritate în procesul de achiziție a produsului, plasându-l în fața oricăror rezervări precedente exprimate prin comentarii.

Este important ca toți membrii comunității să înțeleagă că utilizarea cuvântului „CUMPĂR” implică un angajament serios și o intenție clară de a finaliza achiziția.

Contactează în maxim 30 de minute vânzătorul

 • Interval de Timp pentru Contactul cu Vânzătorul: După ce un membru rezervă un produs prin comentariul „REZERV” sau „CUMPĂR”, acesta are la dispoziție 30 de minute pentru a intra în contact cu vânzătorul. În acest interval, produsul este considerat rezervat pentru membrul respectiv.
 • Eliberarea Produsului în Lipsa Contactului: Dacă vânzătorul nu este contactat de către membru în termenul de 30 de minute, rezervarea produsului expiră și acesta devine disponibil pentru alți membri ai comunității.
 • Excepții pentru Membrii cu Credențiale Superioare #Luxura: Există o excepție de la această regulă pentru membrii care dețin credențiale superioare în cadrul comunității #Luxura. Detaliile și condițiile specifice pentru acești membri vor fi comunicate separat.

Membru VIP

 1. Prioritate la Cumpărare pentru Membrii VIP, Cullinan și Black Diamond:
  • Membrii cu statutul Cullinan, Black Diamond sau VIP în comunitatea Luxura beneficiază de prioritate în procesul de cumpărare a produselor, chiar dacă nu au fost primii în lista de rezervări. Aceasta înseamnă că, în cazul exprimării interesului lor, acești membri sunt preferați în fața altor rezervări anterioare.
 2. Timp de Contact Extins pentru Membrii VIP:
  • Membrii cu statutul VIP au la dispoziție 3 ore pentru a intra în contact cu vânzătorul după ce au făcut o rezervare. Pe parcursul acestui interval, produsul rămâne rezervat pentru membrul VIP. Dacă vânzătorul nu este contactat în acest interval de timp, produsul devine din nou disponibil pentru alți membri.
 3. Perioada de Reținere a Rezervării pentru Membrii VIP:
  • Un membru VIP are posibilitatea de a reține rezervarea unui produs pentru o perioadă maximă de 1 zi. În această perioadă, vânzătorul este obligat să nu vândă produsul altui membru al comunității. Dacă tranzacția nu se finalizează în termenul de 1 zi, produsul este considerat liber și disponibil pentru ceilalți membri.

Aceste reguli sunt stabilite pentru a recunoaște și a recompensa angajamentul și loialitatea membrilor noștri VIP, Cullinan și Black Diamond, asigurându-le un acces privilegiat în cadrul procesului de cumpărare. Vă mulțumim tuturor membrilor pentru înțelegerea și respectarea acestor politici, care contribuie la buna funcționare a comunității Luxura.

Membru Black Diamond

 1. Prioritate la Cumpărare pentru Membrii Black Diamond:
  • Membrii cu statutul Black Diamond beneficiază de prioritate în procesul de cumpărare a produselor, chiar dacă nu au fost primii în lista de rezervări. Această prioritate este valabilă inclusiv față de membrii cu statut VIP sau Cullinan.
 2. Interval Extins de Contact pentru Membrii Black Diamond:
  • Membrii Black Diamond au la dispoziție 5 ore pentru a contacta vânzătorul după ce au rezervat un produs. În acest interval, produsul rămâne rezervat în exclusivitate pentru membrul Black Diamond. Dacă vânzătorul nu este contactat în acest interval, produsul devine disponibil pentru alți membri.
 3. Perioada de Reținere a Rezervării pentru Membrii Black Diamond:
  • Un membru Black Diamond are posibilitatea de a menține rezervarea unui produs pentru o perioadă maximă de 3 zile. În această perioadă, vânzătorul este obligat să nu vândă produsul altui membru al comunității. Dacă tranzacția nu se finalizează în termenul de 3 zile, produsul este considerat liber și disponibil pentru ceilalți membri.

Aceste reguli sunt concepute pentru a onora și a recunoaște statutul de membru Black Diamond în comunitatea Luxura, oferindu-le acestora avantaje exclusive în procesul de cumpărare.

Membru Cullinan

 1. Prioritate la Cumpărare pentru Membrii Cullinan:
  • Membrii cu statutul Cullinan au prioritate în achiziționarea produselor, chiar dacă nu au fost primii în lista de rezervări. Această prioritate se aplică și față de membrii Black Diamond sau VIP.
 2. Interval Extins de Contact pentru Membrii Cullinan:
  • Membrii Cullinan au la dispoziție 7 ore pentru a intra în contact cu vânzătorul după ce au efectuat o rezervare. În acest interval, produsul rămâne rezervat exclusiv pentru membrul Cullinan. Dacă vânzătorul nu este contactat în termenul de 7 ore, produsul devine disponibil pentru ceilalți membri.
 3. Perioada de Reținere a Rezervării pentru Membrii Cullinan:
  • Un membru Cullinan are posibilitatea de a menține rezervarea unui produs pentru o perioadă maximă de 4 zile. În această perioadă, vânzătorul este obligat să nu vândă produsul altui membru al comunității. Dacă tranzacția nu se finalizează în termenul de 4 zile, produsul este considerat liber și disponibil pentru ceilalți membri.

Aceste reguli sunt stabilite pentru a recunoaște și a răsplăti angajamentul membrilor noștri Cullinan, oferindu-le avantaje exclusive în cadrul comunității Luxura.

Cum trebuie sa listez un produs spre vanzare in zona de #caut?

In primul rand trebuie sa listezi exact ce se cere in descrierea anuntului.

Obligatoriu trebuie sa treci si ID-ul de comanda de la abonamentul de vanzator. –> https://luxuraelite.ro/abonamente_globale/

Trebuie sa atasezi 2-3 imagini si obligatoriu pretul pe care il doresti.

Valabilitatea unei postari #CAUT

O postare #caut se sterge dupa 5 zile. Daca nu ati reusit sa gasiti produsul, va sugeram sa repostati articolul dorit.

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nu ai niciun produs în coș. Nu ai niciun produs în coș.


LanguagePentru furnizarea de servicii acest site folosește cookies. Navigând pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Mai multe informații.

Close Popup