Regulament Licitatii

[ucaddon_mega_icon_hover_effect title=”Cum verificam ?” text=”” icon=”fa fa-bullhorn” uc_fonts_data=”JTdCJTdE”]

Publicarea Anunțului de licitație

Anunţurile de licitaţii

Anunţul de licitaţie se va publica in format electronic pe pagina de internet Luxura Elite,  urmand a fi afişat in catalogul licitatiei specific dupa cauza, precum si in comunitatile online de pe platformele de socializare. Anunțul  poate fi publicat inclusiv pe site-uri specializate sau în publicații naționale/locale.

Anunțul de licitație care programează licitația  in format electronic se publică pe pagina de internet, in catalogul Luxura Elite cu cel puțin 15 zile înainte de data licitației.

Pentru fiecare termen de licitație se realizează o nouă publicitate a vânzării.

Cine conduce Licitatia

Licitaţia este organizată/ sustinuta de Luxura Elite în cadrul proiectului “Licitații” şi condusă de unul sau mai mulţi membri din echipa Luxura (licitator/licitatorii).

Luxura Elite poate pretinde persoanelor care produc orice tip de daună, în cursul licitației, să suporte dauna achitând prețul echivalent limitei maxime a intervalului valorii estimate, astfel cum este acesta publicat pe site.

Obiectele și serviciile supuse licitaţiei

Obiectele/ bunurile/produsele și serviciile supuse licitaţiei aparţin, de regulă, unor deponenţi   – persoane fizice sau chiar juridice (consignanţi sau sponsori) sub protectia anonimatului. Atunci când consignanţii agreează prin acord specificat divulgarea numelui lor în cadrul vânzării prin licitaţie, acesta se va specifica în catalogul de licitaţie.

Deponenţii (consignanţi sau sponsorii), nu pot oferi bunurile scoase la licitatie firmei Luxura Elite spre depozitare, detinere, remitere sau detentie precara. Bunurile/produsele/obiectele sunt verificate din imaginile foto video oferite la inscrierea lotului de catre deponent, iar ulterior daca licitatorul observa inadvertente intre descriere si imagine, va solicita ulterior mai multe imagini si lămuriri, prin email sau telefon.

Asumarea obiectului supus licitatiei

Deponenţii (consignanţi), prin actele/ inscrisurile semnate cu Luxura Elite, garantează că obiectul ce îl listeaza în vederea vânzării prin licitaţie le aparţine, fiind proprietari, ori că au dreptul de a-l vinde, asa cum rezida din obligatiile deponentului conform contractului incheiat cu fiecare in parte. De asemenea, deponentul răspunde contractual, direct față de adjudecatar în orice situație care conduce la desfacerea ulterioară a vânzării, urmând să îl despăgubească pe acesta pentru prejudiciul produs. Deponentul va depune toate diligențele necesare si utile pentru a pune la dispoziția Luxura toate documentele ce conferă juridic deponentului titlu de conform asupra lotului consignat.

Inspectia obiectului supus licitatiei

Toate obiectele ce se vor vinde vor fi expuse în vederea vizionarii/vizitării/inspectării în cadrul catalogului ce preced vânzarea prin licitaţie. Toate obiectele se vând în starea în care sunt la momentul vânzării (”as is”). Cumpărătorii au dreptul ca în preambulul licitației să inspecteze obiectele puse în vânzare pentru a se lămuri de condiţia, conţinutul şi conformitatea cu menţiunile din catalogul de licitaţie ale obiectelor supuse licitaţiei, atât în catalog, cât şi în cadrul licitaţiei, astfel încât să îşi formeze o convingere proprie cu privire la calităţile/imperfecţiunile obiectului/ bunului/ produsului, inclusiv apelând la asistența unui specialist parte care să inspecteze bunul.

Luxura Elite nu răspunde contractual pentru eventualele vicii ale bunurilor, si nici de instrainarea acestora prin intermediul licitatiei semnalate de către cumpărător sau alt detinator. Ulterior adjudecării, adjudecarul nu va putea refuza plata invocând vicii, obiectii sau nemultumiri inlegatura cu bunul adjudecat.

Luxura Elite nu are obligația să repare, ori să aducă în stare de întrebuințare niciun obiect vândut prin intermediul platformei de asistenta.

Luxura Elite inspecteaza cu atentie fiecare obiect propus spre listare.,

LUxura Elite califica produsul conform sau neconform. Unde consideram inadvertente, ne adresam deponentului prin email sau telefon. Nu se eliberează certificate de evaluare pentru posesorii de obiecte (fisele tehnice de evaluare au caracter intern), pot fi eliberate certificate de evaluare ulterior achizitionarii bunului contra cost Luxura Elite, intermediaza cu societatile competente de profil in vederea obtinerii unui astfel de certificat de evaluare.

Luxura Elite is asuma dreptul sa selectioneze obiectele/ bunurile/produsele ce urmeaza a fi listate in catalog si scoase spre licitație ulterior.

Publicarea obiectului supus licitatiei

Luxura Elite publică pe site (www.luxuraelite.ro) produsele/ bunurile/ obiectele și serviciile incluse în licitație cu informații complete: descrierea produsului/serviciului, suma de start, minimul de BID, informații despre deponenți (sponsori). În cadrul licitaţiei se vor vinde numai obiectele și serviciile expuse şi descrise pe site, pe pagina dedicată licitației.

Descrierile şi ilustraţiile obiectelor/serviciilor sunt indicative, nu exhaustive şi reprezintă informații furnizate de deponent.
Luxura Elite păstrează si ulterior dreptul de a publica imagini, descrieri ale obiectelor / bunurilor/ produselor sau serviciilor vândute în/prin materiale documentare, jurnalistice, literare de specialitate ori cu scop promoţional.

[ucaddon_mega_icon_hover_effect title=”Înscrierea la licitație” text=”” icon=”fa fa-pencil” uc_fonts_data=”JTdCJTdE”]

Înscriere deponent la licitație

Linkul pentru trimiterea obiectului

Înscrierea obiectului supus licitației va fi afișat in pagina corespunzătoare pentru perioada specificata in anunț.
Linkul va fi activ cu cel puțin 20 de zile înainte de a începe licitația propriu-zisa.
Verifica licitatiile vitoare –> https://luxuraelite.ro/licitatii-viitoare/

Evaluarea si listarea obiectelor

Obiectele pe care doriti sa le vindeti prin licitatie privata din cadrul comunitatii Luxura, trebuiesc evaluate de catre persoana desemnata. Aceste verificari se fac online, in baza pozelor reale ale produsului si a documentelor anexe care dovedesc provenienta / autenticitatea produsului.

Nu se elibereaza certificate de evaluare pentru posesorii de obiecte (fisele tehnice de evaluare au caracter intern).

Evaluarea este gratuita si stabileste pretul de intrare in licitatie, exprimat in euro (pretul minim de vanzare).

La cerere se asigura evaluare externa a obiectului cu ajutorul partenerului https://authenticatefirst.com.

 

Informatii procedurale

Dupa acceptarea regulamentului si implicit semnarea contractului, obiectele depuse raman stocate in baza de date luxuraelite.ro, urmand a fi afisate in catalog.

Ne asumam dreptul sa selectam obiectele/bunurile/ produsele care urmeaza a fi listate in catalog. Pentru produsele declarate neconform atat informațiile deponentului cat si cele legate de obiectul/ produsul/ bunul vor fi șterse definitiv din baza de date Luxura Elite.

Obiectele nevândute in timpul licitației desfasurate, se pot vinde ulterior cu acordul deponentului, la prețuri mai scazute sau chiar la același pret, pe baza ofertelor reale ale cumparatorilor interesati, ori la prețul minim de intrare in licitație prevazut in contract.

Firma Luxura Elite asigura confidențialitatea identitatii deponenților.
Obiectele/ bunurile/ produsele vor fi introduse intr-o singura licitație.
Platile catre deponenti se fac in termen de 24 ore de la data licitației, fiind condiționate de achitarea obiectelor/ produselor de către cumparator (Luxura Elite SRL nu intermediază platile dintre deponent si cumparator).

In cazul gentilor, posetelor/ plicurilor/servietelor.

Nu permitem imagini preluate din alte aplicatii sau printscreenuri.

In cazul gentilor

Nu permitem imagini preluate din alte aplicatii sau printscreenuri.

Va recomandam sa trimiteti urmatul format de imagini pentru genti.

Poza fata

Poza Spate

Poza Logo exterior

Poza Hardware

Poza partea de jos

Hot Stamp Interior / Exterior

In cazul pantofilor

Nu permitem imagini preluate din alte aplicatii sau printscreenuri.

Va recomandam sa trimiteti urmatul format de imagini pentru genti.

In cazul hainelor

Nu permitem imagini preluate din alte aplicatii sau printscreenuri.

Va recomandam sa trimiteti urmatul format de imagini pentru genti.

In cazul bijuteriilor

Trebuie sa atasezi un bilet langa produs cu #LUXURA urmat de numele tau asa cum apare pe Facebook.

Doresc Bilet Luxura

In cazul ceasurilor de mana

In descrierea produsului va rugam sa treceti diametrul ceasului si latimea curelei.

În cazul ceasurilor de mână, măsurarea diametrului implică adăugarea lățimii coroanei la diametrul cadranului, în milimetri.

Nu acceptam ceasuri decât cu certificat de autenticitate.

Nu permitem imagini preluate din alte aplicatii sau printscreenuri.

Va recomandam sa trimiteti urmatul format de imagini pentru ceasuri.

[ucaddon_mega_icon_hover_effect title=”Înscrierea la licitație” text=”” icon=”fa fa-pencil” uc_fonts_data=”JTdCJTdE”]

Regulament Cumparatori

Expozitia Online

Licitatia se desfasoara strict in intervalul de timp definit in anunt. Loturile care nu au fost licitate sau vandute, vor fi scoase ulterior la vanzare in comunitatea Luxura cu acordul prealabil al deponentului.

In cazul in care un lot este licitat, iar cumparatorul licitator se razgandeste, acesta va fi eliminat din comunitate si de pe platforma Luxura Elite. Lotul in cauza va fi declarat Anulat.

La licitatie poate participa orice persoana fizica sau juridica indiferent de nationalitate sau rezidenta.

Prețul tiparit in catalog este pretul minim de vanzare si totodata pretul de pornire in licitatie.

Nu se poate licita sub aceasta suma. Licitația este strict ascendenta.

Adjudecarea poziției licitate se face irevocabil la ora 22:59:59, de către cel mai mare BID înregistrat.

LICITATIA - reglementari generale

Înscrierea obiectului/ bunului/ produsului supus licitației va fi afișata in pagina corespunzătoare pentru perioada specificata in anunț.

Linkul va fi activ cu cel puțin 20 de zile înainte de a începe licitația propriu-zisa.

Verifica licitatiile vitoare –> https://luxuraelite.ro/licitatii-viitoare/

INSCRIEREA

Orice membru activ al comunitații Luxura poate participa la licitație.

Nu exista limita de vechime sau de tranzactionari ulterioare. Persoanele excluse din platforma LUXURA nu pot participa la licitatiile acesteia, ca urmare a neconformarilor impuse de administratorul platformei cat si pentru conduita acestora in timpul si ulterior licitatiei. Nu constituie discriminare lipsa apartenentei persoanelor excluse din grupul LUXURA ELITE, intrucat LUXURA ELITE detine dreptul exclusiv de a selectiona atat bunurile supuse licitatiei cat si persoanele individuale apartinatoare grupului creat.

PARTICIPAREA LA LICITATIILE ONLINE

Momentan nu exista o lista online pentru participanti, orice membru al comunitații Luxura poate participa, cu conditia sa nu fie persoana exclusa!

Participarea la licitație online se face in cadrul platformei de socializare, exprimandu-ne dorința de cumpărare in zona de comentarii.

Pentru fiecare lot, bid-ul este afisat in anunt. Nu este permis altul decat cel definit.

In cazul in care exista suspiciuni legate de un anumit lot, rugam  sa contactați imediat staff-ul Luxura la adresa de email contact@luxuraelite.ro sau telefonic la numărul +40 755 776 847.

PLATA

Se efectueaza din momentul încheierii licitației, in maxim 24 ore de la adjudecarea lotului in cauza.

Plata se face de către cumparatorul adjudecatar direct in contul deponentului. Luxura Elite nu intermediază platine licitațiilor.

Plata se va face la cursul BNR din ziua licitatiei.

MODALITATI DE PLATA

Prin ordin de plata emis catre banca deponentului.

Prin Revolut direct in contul deponentului.

Ramburs la curier cu amendamentul ca deponentul poate sa solicite un avans.

Orice intârziere a plati, peste termenul stabilit prin regulament, va fi anuntata organizatorilor in timp util.

Livrarea obiectelor se va face la solicitarea cumparatorului, dupa efectuarea plati către acesta sau dupa achitarea unui avans.

Starea de conservare a bunului/ produsului/ obiectului  cat si integralitatea acestora se afla exclusiv in responsabilitatea deponentului. Luxura Elite nu depozitează loturile scoase la licitație.

LIVRAREA

Toate obiectele / serviciile ce se vor vinde vor fi trimise prin curier către cumpărători. Cumpărătorii vor avea oportunitatea de a se lămuri cu privire la condiţia, conţinutul şi conformitatea cu menţiunile din catalogul de licitaţie ale obiectelor supuse licitaţiei astfel încât să îşi formeze o convingere proprie cu privire la calităţile/imperfecţiunile obiectului. Luxura Elite nu răspunde pentru eventuale defecte aduse bunurilor și serviciilor de către cumpărător ca urmare a manipulării acestora.

REGLEMENTARI FINALE

Cu toate ca in Romania legea nu o interzice, in timp ce in SUA, Marea Britanie si in alte tari este considerata infracțiune, Luxura Elite nu practica si nu va practica  actiunea “bid shilling” (autolicitare).

In cazul apariției unor nedorite dar posibile erori de redactare, firma isi rezerva dreptul de a nu pune in licitație pozițiile susceptibile de a crea confuzii sau interpretări.

Nerespectarea prezentului regulament atrage automat anularea dreptului de participare in licitație si eliminarea din comunitatile de pe platformele online si platforma Luxura Elite.

GARANTIA AUTENTICITATII

Luxura Elite garantează pentru autenticitatea obiectelor scoase spre licitatie. Toate loturile sunt verificate pe baza pozelor trimise de către deponent si documentația aferenta care atesta proveniența / autenticitatea obiectului.

Comparatorul poate primi, la cerere contra cost, pentru genti, haine ( unele branduri ), bijuterii, ceasuri, certificat care atesta conformitatea obiectului.

In cazul in care apar suspiciuni  sau alte sesizari asupra unui lot,  contactam deponentul prin e-mail, telefon sau prin intermediul rețelelor de socializare pentru mai multe detalii si poze.

[ucaddon_mega_icon_hover_effect title=”Exemplu postari” text=”” icon=”fa fa-gavel” uc_fonts_data=”JTdCJTdE”]

Desfășurarea licitației

Durata si programul licitatiei

Durata și programul licitației vor fi făcute cunoscute public în prealabil, prin site-ul www.superteach.ro, precum şi prin alte căi de publicitate.

Pretul

Prețul minim oferit de către licitator va fi prețul de pornire.

Niciun obiect sau serviciu nu se va vinde sub preţul de pornire, în timpul sau ulterior licitației. Obiectele nelicitate la momentul licitării lor iniţiale pot fi repuse în vânzare în cadrul şi în timpul licitaţiei, dacă un participant o solicită explicit, sub conditia respectarii conditiilor contractuale.

Licitarea şi adjudecarea preţului se fac în  moneda EUR sau RON, moneda menționată în descrierea obiectului / serviciului licitat. În cazul în care organizatorii Luxura Elite nu anunţă un curs convenţional, se aplică cursul oficial al BNR în ziua adjudecării.

Adjudecarea

Obiectul / serviciul licitat se adjudecă participantului care oferă preţul cel mai mare la împlinirea cumulativă a condiţiilor: suma oferită de licitator este cea mai mare intre toate sumele licitate apartinand obiectului /produsului serviciului respectiv, iar licitatorul sa încadrat în timpul alocat de organizatori.

Autosesizare

Licitatorul poate elimina din licitaţie orice obiect/bun/produs sau serviciu dintre cele expuse şi prezentate pe pagina de licitaţie, pentru motive ce vor fi considerate de părţi drept având legătură cu buna şi diligenta desfăşurare a licitaţiei.

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nu ai niciun produs în coș. Nu ai niciun produs în coș.


LanguagePentru furnizarea de servicii acest site folosește cookies. Navigând pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Mai multe informații.

Close Popup